För trött?

Igår blev det en härlig avslutning på dagen hos syrran och ikväll har jag precis av misstag råkat slänga 150 bilder... för gott... Tur att jag tar mycket bilder och att jag bloggar så att en del finns kvar där. Nä, jag orkar inte ens bli arg trots att gårdagens fina bilder på bebben försvann... Fast jag är besviken som fan! Och nog lite trött i hjärnan...
 
Hur som helst har jag haft en bra dag om än något ansträngande jobbmässigt. Vaknade ju med en go' tjej på snart fem år i sängen och vi låg och pratade länge innan vi steg upp. Ja, länge för My är ungefär 10 minuter men det är ändå bra.


Sedan blev det lite mysmorgon med barn-TV och lillebror! Visst ser hon ut som en riktig storasyster? 


Och Max ser också ut att trivas! Så söta ungar båda två!


Idag var det ju den enda och riktiga Halloweendagen så det blev häxhatt och egentillverkad fladdermus med på Förskolan!


Och mamman fick lite avlastning och kunde piffa upp sig för att hinna gå på arbetsplatsträff med sina jobbarkompisar. Kul och så fin! Ja, Max hängde ju med förstås. Men det är bara för att han gillar "kommunen"... Haha! 

Sedan åkte jag hem och var sååå trött. La mig på sängen en timme och domnade bort. Sedan satte jag mig vid datorn och där har jag suttit klistrad... ända tills nu! Den norrländska passionen har fått mycket tid den här månaden - men har också krävt det. Den vita julen ska vi repetera imorrn så jag avslutade med lite textjobb... Men jag är slut nu och ska slänga mig i säng!

Fast lite roligt har jag ju också hunnit ha ikväll! Åkte iväg en snabbis för att gratulera finaste Anna på födelsedan' och där fick jag både kramas och äta en underbar tårta! Inte för att jag behövde det - men bara för att det var gott! Tack! Ja, jag fick också lagad middag av maken som varit i servicesvängen ikväll men fick lägga sig irriterad han också sedan installationen av nya Boxen inte gick så där lysande... Teknik är bra - men bara när den funkar!


Och lite busiga besök har vi haft! Vi hade ju laddat med godis som tur var!


Strax därefter kom nästa gäng och så var den skålen slut! Haha! Hoppas ni hade en lönsam runda!

Nu är det oåterkalleligen kväll! Och natt! God natt!


 
#1 - - Anna:

Hej IKEA...jag menar naturligtvis Monica!
Tack för servetter, värmeljus! Möbeltassarna kommer väl imorgon? Ser att två av mina stjärnor, Miriam och Clara, har varit och busat med dig!
Kram vännen, kul att du kom förbi❤️

Svar: Tack! Det var skönt med ett avbrott och så fint att ses! Grattis igen! Tassarna kommer! Och här finns det gott om fina och busiga stjärnor! Kram fining!! ❤
Monica Lindgren