Mors dag!

Ännu en härlig dag! Solen skiner som aldrig förr och jag hoppas bara att vi kommer att få en låååång sommar som ser ut så här! Man blir lite räddhågsen att det ska vara över till midsommar men jag håller tummarna för många sköna dagar! Vi behöver ju solen för att orka vintern.
 

Blev väckt och firad redan till frukost med kaffe, yoghurt, musli, surdegsbröd, pålägg och en omelett med bacon och parmesan! Värsta lyxen och såååå gott!

Maken påstod att det var barnen som varit hemma och fixat men tyvärr inte hade tid att stanna... Synd! Haha! Jag tycker det är väldigt roligt att de har humor. De beställde blommor som Ulf skulle köpa och han tog en bild på påsen och skickade över. "Fiiiina!" blev svaret, och "Hon kommer att bli nöjd!" Haha! Ja, jag tyckte att det var en jättefin påse - men innehållet var ännu bättre!


Tack sötingar! Jag tycker så mycket om vita blommor och blev jätteglad! Tusen Tack! Älskar er!!! Längtar till Göteborg då vi ska få ses allihopa!


Sedan blev det bikini på och fortsatt stök utomhus! Har idag grävt om den här grusrabatten som jag verkligen gillar! Det dyker upp ett och annat ogräs men är otroligt lättskött och blir snyggt när växterna tagit sig! Ska göra fler såna här i sommar tror jag. 


Blev också plantering av mer blommor till bl a bätterstället på baksidan. Här var det också lä idag så jag fick lite vilopaus i solen! Nice! Vi skulle bara ha skurat och oljat altanen igen. Ja, vi har svart olja men just nu ser den mest grå ut...


Gick in för att börja förbereda middag och upptäcker att "Fågelskådaren" från i fredags glömt sin mössa... Tar med den framöver! En egen kikare kan kanske bli en bra sommarpresent?


Hade tagit upp torskrygg ur frysen och kokat lite delikatesspotatisar så det blev fiskpaket idag med smör, fisk, potatis, kryddor, paprika, lök, sockerärtor, paprika och lite spetskål.


Sedan på plats i grillen! Skönt att göra mat som är "allt i ett"!


Ja, jag tjuvlyfte på locket och det doftade ljuvligt! Gick väldigt snabbt och termometern är oslagbar när man vill veta om det är klart! 53 grader ska fisken hålla.

Maken skulle ta en annan bild på långt håll men jag har hård konkurrens av någon som helst vill ha fokus hela tiden...


Skrållan! Alltid i centrum! Haha! Ja, hon är katten i våra hjärtan och trivs som fisken när vi är ute och stökar på tomten!


Underbar sol även ikväll! 


Maken hade dukat och tagit plats. Konstigt nog är det alltid fotboll på vår TV... Märkligt!


Paketen öppnas och det blev mer än varm mat!


En kall citronsås med zest, saft, lätt crème fraiche, salt, vitpeppar och socker. Fräscht! Medan vi satt och åt så fick vi besök igen...


Ja, är hon inte instängd så är hon utestängd och det går ju inte heller... Tur att hon kan banka på rutan! 

Den här helgen har ju gått rasande fort och nu väntar en vecka med rätt mycket jobb och det ska nog också gå bra. Jag har bara svårt att slita mig från solen så jag får väl jobba morgon och kväll! Fortsatt trevlig kväll och sov gott alla glada! :)