Lååååångfredag!

När jag var liten var det här en stilla dag med nystädat hus, teakoljedoftande dörrar och en låååång väntan på att man äntligen skulle få leka och busa för fullt igen! Idag ser det annorlunda ut och vi har fått vara mitt ibland våra nära och kära för både aktiviteter och god mat! Dessutom har ju vädret varit helt underbart!!!


Startade dagen hos mina föräldrar i Önnesmark där det bara var helt ljuvligt!


My var naturligtvis på plats och är hela tiden den solstråle som alla vill samlas kring! Här var hon lite förvånad över att hon själv lyckats starta skotern... Haha! Ja, det hann aldrig bli någon fara eftersom vi var bredvid, men där ser man vad en kvarglömd nyckel kan göra. Det går fort när de testar saker...


Lite mys i solen kan man kosta på sig en sån här dag!

Lillebror Roland var också där och gav My lite vild skjuts på madrassen tills hon tjöt av skratt!

Hon är ju rättvis också och ville gärna bjuda tillbaka!

Kort vila tills hon hittade en villig person som ville fortsätta dra... Haha!

Oskar tog vid!

Och jag och Roland softade en stund! Han är den av mina syskon som jag är mest lik och visst var vi lite coola i alla fall?

Sedan blev det madrassåkning i backen med Lisa! My hade verkligen fullt upp!

Och när man har fått vara ute en stund så blir man hungrig! Med gemensamma krafter serverades det Västerbottensöverbakad lax, biffar, grönsaker, sill, ägg och pressad potatis. Såååå gott!

Och solstrålen lastade också in!

Pappa hann också läsa några av sina fina dikter och här är det Oskar och Lisa som får höra "Till låns" - dikt som han skrev när jag fyllde 25! Han har ett fantastiskt minne!

Ut igen och på med skidorna! Roland är världes snällaste och blev värsta lekfarbrorn idag! Efter den här turen kom stjärtlapparna fram och nu skulle de upp på högsta kullen!

Till topps! Nu skulle det åkas!

Och det gick så fort att jag nästan inte hann med... Sen tillbaka upp igen!

Jag undrar egentligen vem det var som hade roligast? Haha! Snyggt Roland!

Lillasyster Malin är ju en skotertjej (nej, det har jag aldrig varit) och tog med My på en runda! En given sak en sån här dag när tillgången på snö, sol, och framför allt skotrar, är god!

Underbart väder! Det här ÄR en magisk tid på året!

Oskar skjutsade brudarna på sparken några vändor! Ja, med tanke på alla dessa aktiviteter så förstår jag varför My var så trött när det var dags för dessert...

Kaffe, äppelkaka och massor med kärlek till finaste syrran!


Den här bilden får också hänga med eftersom pappa/morfar blev så förtjust i den! Tusen Tack alla för en fin dag!!!

Sedan bar det av hemåt för ombyte och lite inköp av blommor eftersom vi skulle vidare till nästa tillställning! Ja, det var ju tur att det var en lååååång fredag när vi hade så mycket inbokat! Nu var vi bjudna hem till Lisas fina familj på middag!

Påskpiffat och fint i deras ursnygga hem! Alltid så trevligt att komma hit!

Och här har ni Lisa, mamma Eva och mormor Yvonne! Tre snyggingar!

Lisas pappa Joa och Ulf hamnade i köket och förmodligen byter de recept eller nåt...

Och vi fick fantastiskt god mat även här! Vilka var först i kön? Haha! Laxtårta med en god sallad och vinaigrette till förrätt. Smakade helt underbart! God gryta till varmrätt med kött som var hur mört som helst! Jag fattar inte hur man kunde vara hungrig igen men det var inga problem alls...

Sedan plockade Lisa fram helt ljuvlig påskfudge med citron, nötter och marshmallows... Herregud så försvinnande goda! Livsfarliga...

Tack fina Lisa!

Citronmarängpaj till dessert. Ja, jag behöver inte säga att den var helt underbar! Det ser ni ju! Men vem var först i kön den här gången också? Hallå...

Efter lite vila och trevligt surrande blev det tid för spel och ikväll körde vi "Med andra ord" som jag älskar! Det gick bra för oss men vem tror ni vann?


Kärlekarna - Oskar och Lisa! Ja, det var väl inte mer än rätt eftersom det är tack vare er som vi får möjlighet att ses och bli bjudna på så här mycket god mat och trevligt sällskap! Stort Tack! Vi ses snart igen!

Nu är jag trött som attan, har stekt kött till morgondagens middag och ska störta i säng! En lång fredag som blev en alldeles utomordentligt bra dag! Hoppas på sol även imorrn!