Flaggdag!

Idag har det firats för hela slanten! Flaggan är hissad och vi har både sjungit och hurrat! Vem som fyller år? Ja, men Prinsessan Estelle såklart! Nej, henne har vi kanske inte firat - men väl maken! Det är ju betydligt viktigare - åtminstone för oss! Hur mycket han fyller?


Enligt egen utsago inte mer än fyra... Men hallå...

Till frukost fick vi i alla fall sällskap av Emilia som kom för att gratulera, kramas och...


...dela ut presenter! Hon hade med sig lite tillbehör för gott soffmys och tillsammans med Oskar hade vi även köpt någon han verkligen behöver:

Nya joggingskor av senaste snitt! Han fick ett enormt studs i steget! Haha!

Sedan har vi mest strosat på stan och småshoppat lite kläder och annat. Känner mig dock inte stressad eftersom vi har flera dagar här och inte heller är i något akut behov av något. Ganska skönt att få slappa lite nu när man jobbat klart. Jag har varit enormt trött idag så det blev nog en ordentlig urladdning igår! Ja, det var ju mycket som skulle funka och det har säkert varit lite anspänning. Sov med andra ord som en stock i natt!


Vi avslutade också rundan på stan på ett café med kaffe och bakelse! Det måste man få när man fyller år! Sedan lyxade vi oss, gick tillbaka till hotellet och sov en timme innan det var dags att fixa sig i ordning för kvällspasset.


Vi började med att åka hem till Emelie och Jocke för att ta en drink och se deras fantastiska lägenhet på söder! Hur coolt inredd som helst! Här ser ni delar av köket.


Alla tjejerna var med även ikväll och det är så vansinnigt roligt att få umgås med alla barnen och deras fina vänner!


Här ser ni vardagsrummet!


Och här har Linus och Ulf också börjat närma sig snacksen och soffmyset!


Det helt underbara badrummet! Badkaret har förra ägarna köpt från något nedlagt badhus. Coolt!


En ny mellanvägg har satts upp för att få ett kontor bredvid sovrummet och där har man satt in fönster och lampor i väggen. Superfint!

Emilia hade bokat bord sedan länge på den cultförklarade Thairestaurangen "Koh Phangan" på söder. Ja, det som inte fanns upphängt här - det finns inte! Maaaaassssssor med ljusslingor öööööverallt, skön stämning, mycket folk och vi fick ett eget rum för hela sällskapet. Visste de att vi var högljudda? Haha!


Älskar att få rå om finaste dottern! <3


Svårt att bestämma sig för vad man ska välja? Halva sällskapet satsade på flera olika rätter för att få smaka så många som möjligt och resten tog grillspett och annat gott.


Här är det syskonen Fjällström som väljer och vrakar i menyn.


Emelie och Stina! Dessa båda har ju gått i Emilias klass sedan starten och det är så roligt att alla tjejerna (ja, det finns fler i gänget) håller ihop och ses fortfarande!


Och maken blev förstås firad ordentligt! Mat, dryck, sång och t o m tomtebloss i desserten!

Inte bara vi som gillar att krama om dottern!


Det blev en kanontrevlig kväll med mycket surr och många goda skratt! Verkligen roligt!

Och inredningen var riktigt kitchig och lite smaklös men ändå kul! VI hade t o m ett vattenfall i rummet där vi satt...


Servitören var nästa pärla! Vi kallade honom "Messi" på grund av likheten med fotbollspelaren! Haha! Han hade mycket humor och inledde middagen med att berätta om det värsta sällskap han hade haft... Han tyckte att vi var det bästa... Haha!


Kan bero på fintjejerna... :)

Thailändska pannkakor avslutade denna kalasmiddag!


Och naturligtvis ett besök på toan som var den mest plottriga jag har sett! De hade murat in kakelbitar och kapsyler... Haha!

En helt fantastiskt trevlig kväll där vi skrattat och ätit gott! Tack alla för supertrevligt sällskap! Nu sitter jag i sängen och bloggar och ser fram emot en lååååång natt med skön söndagssovmorgon! Imorr blir det Fotografiska tillsammans med Emilia!
#1 - - Soffan (på Norran):

Gud vad det är roligt att läsa din blogg - sagt det förr och kommer att fortsätta tjata om detta!
Så kul att se att din make firades, hann ropa ett "grattis i förskott" innan han gjorde helg i torsdags (han blev mkt förvånad att jag visste).
Underbara thai-restaurangen, en av mina och sambons favoriter, har ni också besökt - blir avundsjuk men inte missunnsam!
Äsch, ville bara säga tack för energitillskottet av alla fina bilder o roliga texter!
/Soffan

Svar: Så roligt att du läser och gillar Sofi! Ja, vi firade honom ordentligt och Koh Phangan var ett väldigt kul ställe med gooood mat! Känner mig glad över att jag kan förmedla lite positiv energi! Det behövs alltid! Kram!
Monica Lindgren