Söndagsmys!

En bra dag på alla sätt! Härligt väder, bra avslutning på konferensen, skön promenad och ett alldeles underbart återseende av finaste dottern och svärsonen! Såååå roligt! :)
 

Startade upp med en härlig frukost efter att ha vaknat halv sju båda två ! Helt sjukt pigga! Nåja, det gick över senare... Haha!


Tog en promenad och träffade på den här gynnaren! Vad är det? En luddig larv som förflyttade sig i maklig takt. Snygg modell måste jag säga!

Och på eftermiddagen hade vi bestämt träff med älsklingsflickan! Vi hittade platsen vi skulle träffas på och kom smygande utan att hon sett oss...


Heeeeeeeej Emilia! Lätt förskräckt men så glad även hon! Älskar dig finaste! 


Fick också träffa Emelie och Elin som båda är Skellefteåtjejer som flyttat söderut! Elin bor och jobbar i Halmstad men var på besök i helgen.


Det blir mycket mat idag! Vi träffades på Kosmos och åt en LCHF-burgare där man fick blomkålspuré istället för bröd och sparris, bacon, vitlössås och annat gott. Väldigt god lunch!!!

Sedan drog vi på stan och medan jag och Anna shoppade lite så hann tjejerna gå före på ett café i Nordstan:


Här har de just avverkat en citronmarängpaj som vi också testade. Vi delade medan de tog var sin. Därav den paltkoma-liknande blicken... Och Emilia sitter precis likadant som sin mycket smidiga pappa!


Men kolla in läckerheten! Det var den absolut godaste jag ätit! Med två klickar grädde och hallon blev det en smärre måltid!

Lite mer shopping och siesta på rummet innan vi skulle iväg och käka igen med Emilia och Abbe! Det blev en gammal favorit: Mañana!


Nästan framme! Vi gissade att Göteborg spelat match? 


Rätt varmt även idag! Vi startade upp med en superfräsch och läskande drink! Nej, den är betydligt snällare än ni tror.


Och så kom kärlekarna! Så roligt att få rå om er lite ikväll! Och vilken middag det blev:


Helt underbara tapas! Vi har ätit här flera gånger tidigare men ikväll var nog bästa mixen! Och maken skulle ha älskat deras långkokta chili som var det närmaste man kan komma den variant han själv brukar koka! Måste göras hemma snart. Otroligt gott! 


På väg hem efter en lång middag med mycket prat och skratt! Fiiiina Emilia och Abbe! 


Ja, jag fick också posera med svärsonen men såg verkligen ut som en tant... Haha! 


På väg hem i spårvagnen! Tack för en underbar kväll! Nu blir det lite sömn och imorrn hinner vi väl äta lunch innan det är dags att börja vända hemåt igen... Härliga dagar i Göteborg som vanligt men nu måste jag nog hem och jobba lite. Semestern är oåterkalleligen över!

Kramar till er alla fina!