Varnar känsliga...

Startade dagen med en löprunda eftersom jag därefter skulle göra en enorm operation! Haha! Ja, eftersom jag skrattar så förstår ni säkert att den var ganska marginell... Det gick hur som helst helvetiskt tungt att springa idag och kändes i hela kroppen som om jag legat under en ångvält i natt... utan att bli ett dugg smalare... Men jag var ändå ute och förbrände lite och det känns alltid skönt! Och här kommer varningen till alla äckelmagade:
 
Mina stygn! Och för er som tror att jag äntligen sytt igen munnen... I'm sorry! Haha!

Nej, det är en mycket förstorad bild av det som tidigare var en hudförändring på benet... Det blev alltså ingen uppvakning, inga blommor, inga sjukbesök... Men jag kanske gick ned i vikt? Haha! Nej, nu får jag ge mig. Jag har verkligen usel humor numera... Och smaklösa bilder! Ska aldrig upprepas!

Så jag fick fortsätta att jobba när jag kom hem och nu är det lite tungskrivet. Börjar bli lite trött eftersom jag är van att stoppa upp och tänka ut nya saker med jämna mellanrum. Tog i alla fall en paus i afton innan middagen och åkte förbi syrran!

Och när man fått träffa det här kärleksfulla energiknippet så blir man sååååå glad!!! Sötaste My som imorgon fyller 4 år!!! Själva kalaset ska vara på lördag men jag ska nog få dejta dem på middag redan imorrn! Lovely!


Jag fick också träffa senaste tillskottet i dockarsenalen! Det är en ponnydocka som heter... Just det, Sally! Alla hennes extradjur och figurer heter Sally! Haha! Den här kunde också prata och säga att hon var hungrig mm. Därför fick hon också smaka lite kall korv innan middagen...


Har också bokat en bra och väldigt billig lägenhet till nästa veckas resa! Den här ligger inte så långt från stranden Barceloneta i Barcelona och kommer att bli perfekt eftersom det också finns wifi! Det behöver man ju om man också ska kunna jobba lite mellan varven. Ska bli väldigt roligt att åka och återse Barcelona!

Den här gången ska vi dock bo på hotell i Girona sista natten eftersom bussresan mellan 3 och 4 på morgonen inte var någon höjdare innan flyget skulle gå 07.00... Så ni som har hotelltips i Girona - shooot! Vi vill ha förslag! En missräkning är ju dock att AIK spelar finalmatcher hela veckan... Det kommer att bli ett hårt jobb för alla FB-vänner att hålla mig uppdaterad... Tror självklart på finalvinst och det är jag inte ensam om. Åkte förbi ICA Supermarket Morön och där hade Mange gjort allt för att piffa upp skyltningen utomhus:


Lulekross, Lulefärs och Krossade Luleförhoppningar! Haha! "Vad som än krävs..." gäller överallt! Snyggt jobbat Mange!

Nu ger jag upp för idag. Känner att jag verkligen behöver sooooooova! Jag är ju ändå nyopererad... Haha!
 
#1 - - Thomas Saeys:

Vi bodde här: https://www.hotelvilobi.com/
Inget extravagant hotell direkt men helt klart värt att bara stiga upp på morgonen, checka ut och promenera tre minuter till incheckningen på flygplatsen.

Svar: Tack Thomas! Ska kolla direkt! Super!
Monica Lindgren