Premiäääääääääär!!!!

Vilken dag! VIlken premiär! Vilken publik! Vilken otrolig uppladdning och urladdning! Sååååå oerhört roligt!!!  Började med sovmorgon och sedan iväg för ett genomdrag där vi hade filmare och foto för att dokumentera och ta lite material till en kommande reklamfilm. Gick bra och det kändes som om vi var redo för publik! Eller rättare sagt har vi väntat ett tag nu!
 

Glada och förväntansfulla tjejer som längtar till kvällens premiär!

Avbrott för en väldigt god lunch! Åsa oganiserade lite biljetter under tiden. Vi gör ju lite av varje - hela tiden!

Här började det pirra lite i kroppen! Sååååå roligt!

Här pirrade det ännu mer!

Ett par timmar senare var det dags för oss att kliva upp på scenen! Fullsatt, festligt och så mycket glada människor! En kvinna hade t o m kört ända från Gällivare för att se oss! Läckert! Vi tar emot publiken och det är kul att surra lite och höra var folk kommer ifrån. Man blir som lite familjär innan man startar. Och det gick såååååååå bra!!! Allt funkade! Vilken enormt skön känsla efter allt detta jobb! Vilken seger!
 

Och här var vi i full gång med avslutningen! Så kuuuuul!!!


Och här var vi klara! Glaaaaaada!!!


Åsas syrror hade gjort snittar och vi bubblade tillsammans efter föreställningen!

Och här är Åsa med sin söööta dotter Linda-Marie!

Barbro serverade skumpa!


Nöjd Åsa mitt i vimlet!

Samling med syrrorna!

Åsas kompis Anders Granberg!


Och här hade vi delat ut lite presenter! Lillemor som gjort ett så fantastiskt jobb med oss och föreställningen fick ett färgglatt kit som passade perfekt!

Åsa fick en Belinda-docka som jag beställt av min kompis Helena som också sytt min Emma-docka! Hon blev glad!!!

Och glada är vi nu allihopa! Nöjda och trötta! Lyckliga över att vi kommit fram till målet och att allt har gått så bra! Tack alla som hjälpt till att göra det här till den succé som jag faktiskt tror att det blev!