Piteå!!!

Äntligen dags för oss att äntra scenen i Piteå! Så roligt! Här brukar det alltid vara underbar publik och jag kan inte tänka mig att det skulle vara annorlunda ikväll!


Men blir jag orolig kan jag ju alltid luta mig mot min kära kollega!

Idag slapp jag t o m köra bil! Åkte tryggt och säkert med Fjällström! Väl i Piteå så mötte Åsa och Alma upp vid Nolia!

Och det här måste väl vara den i särklass sämsta bild jag har tagit av dem... Ingen skalle med på nån... Haha! Jag var tvungen att ta med den i alla fall eftersom det är så här många nybörjarbilder ser ut. Viljan finns - men mer är det inte! Men jag försöker ju igen!

Alma! Nääääeeee...

Näpp! Hon ville hellre prata än bli fotograferad!

Lite fix på stan och inköp inför föreställningen. Sen lunch på Nolia! Här sitter Åsa med vår fina ljussättare Thomas!

Och är man i Piteå så vimlar det av hjälpsamma syskon! Här kom Åsas syster Anita och hennes man Stefan för att hämta vovven!


En kort stund senare kom nästa syrra, Barbro, för att stryka våra scenkläder!


Nästa syrra, Mona, är mer tekniskt lagd och fick upp rollupen på första försöket!

Åsa är ju inte heller helt opraktisk och här vill jag berätta för er alla att hon är föreställningens rekvisitör och ser till att alla små detaljer både packas ned och upp! Bra jobbat!

VI har alltså haft fantastiskt bra service idag! Annars är ju livet för en stjärna är inte särskilt glassigt bakom scenen...

Teknikerna på plats i salongen!

Bästa Peter från den intilliggande restaurangen "Två Kök" kom t o m med nytt kaffe. Och vad gjorde jag då?

Ja, jag bloggar ju... Hur fanken tror ni annars att det blir någon läsning såna här dagar? Haha!


Men snart är vi klara och det är dags att "kicka igång" kvällens show! Känns bra!  Avslutar med ett par underbara citat från tidigare besökare:
 
"Tack för en fantastisk kväll igår. Öm i skrattmusklerna o glad i sinnet, efter en oootroligt rolig föreställning. Har gärna sett den igen. Så vem vet, kanske blir det Skellefteå senare i höst. Längtar redan till nästa gång. Hälsa Åsa o tacka!"
 
"Glöm fan inte att köpa biljetter - världsklass - kör om humoreliten 200% - jag är fortfarande lycklig efter showen :)smile"

Synes!