Kära lördag!

Jag kan inte säga att du kom som en virvelvind. Snarare som en snöstorm...


Sursatasnöoväder 5 maj...


Den här stolen såg lite malplacerad ut idag... Tråkigt väder gör att man tappar energin och jag hamnar snabbt i telefonspelsträsket... Där får man inga nobelpris! Haha!

Nej, det har blivit ett slappande utan dess like idag. Lite matlagning, lite handling, lite tvättvikning men det är väl också allt. Joooo, jag har ju faktiskt tränat! Milen på cykeln gick snabbare än vanligt idag tack vare bra musik och sedan körde jag ett pass med övningar efteråt. Det är väl det enda jag är riktigt nöjd över!


Dagens middag blev enkel och välstekt! Lite för väl! En bit lax i pannan, hemgjort mos med VB och en sås på philadelphia, yoghurt och rödlök. Jodå! Godare än det såg ut!


Glömde ju gårdagens dessert så den kommer här! Chokladfondant, vaniljyoghurt och mangosorbet! Det var riktigt gott och ett bra alternativ till den vi gjorde på kursen. Inte lika bra men nära...

Ja, det var väl ett ganska menlöst blogginlägg! Haha! Men jag lovar att vara mer intressant nästa gång. Jag håller på att gå igenom alla bilder från resan och det finns en del "blunders" som jag tror att jag måste publicera. Men det blir nästa gång. Nu hotar TV:n med Hockey-VM så jag får väl placera mig i soffan och se pigg ut! Ha en bra kväll alla!

PS. Glömde ju i hastigheten att jag vann över 3000:- på travet. Det var ju faktiskt helt OK en sån är dag! DS
#1 - - Kersti:

Grattis till vinsten! Trevligt höra någon som man känner som vinner !!!!