Kalaaaaaaaas!

Ja, herregud vilken dag det här blev! Flängt som en idiot men det var det verkligen värt! Har både hunnit jobba, hämta hem sonen, boka in roliga uppdrag och haft födelsedagsmiddag och kalas här hemma! Familjen kunde inte ha läst dagens annons... Oj, vad mycket fina saker jag har fått! Men vi tar det från början!


Den här annonsen fanns i Norran idag och jag uppmanar verkligen alla att göra något kul! Vill ni nödvändigtvis också glädja mig så får ni väl komma på höstens föreställning - men det är absolut något som ni väljer själva. Jag är så nöjd med att få resa bort för en veckas ledighet!

Började morgonen med att åka till Piteå, eller Norrfjärden, för att träffa Åsa och den musiker/läkare (jo, han delar dessa tjänster 50/50!) som ska sätta ihop ett lite mer komplicerat potpurri som vi ska ha med. Och Norrfjärden är verkligen ute på landet!


Det förstod jag redan när jag svängde av och såg denna skönhet på macken! Haha! Och nej, jag menar inte den vita bilen till höger...


Här har vi kommit fram till Lars Kastberg och den studio som han byggt i gårdshuset. Det är fler som gör så här Pär! En kanonduktig musiker som skriver egen musik och även kommer med en skiva snart. Till oss har han gjort låtar tidigare och nu alltså ett mer krångligt arrangemangsarbete. Vi ägnade hela förmiddagen åt att försöka få tonarterna att hamna på rätt ställe! Men det gick! Kul! Sedan styrde jag norrut mot Luleå!


Målet var att hämta Oskar och hans nya flickvän Lisa! Vilken supergullig tjej! Ja, jag hade nästan inte förväntat mig något annat heller! Gulliga människor brukar slå sig ihop med gulliga människor och det här var inget undantag! Nu har vi heller ingen kravspec för blivande familemedlemmar utan låter alla duga precis som de är! Det blir alltid bäst så! :)


Ett par timmar senare var vi hemma i Skellefteå igen och den här bilden fick jag faktiskt ta med på bloggen! Sööööta!

Jag drog igång lite packning (som jag inte börjat med förrän idag) och ilade också iväg för att handla mat och annat som var slut. Middagsfixet gjorde vi tillsammans vilket var väldigt trevligt! Jag surrade något fruktansvärt men verkar ändå inte ha skrämt iväg henne... Bra Lisa! Du uppvisar stort tålamod! Haha!


Parmalindad torskrygg med timjan och vitlök, hemgjort mos, sallad och sås blev den snabba lösningen! Smakade bra och vitlöken bör göra oss riktigt populära på planet imorrn...


Efter maten blev det kaffe, kladdkaka och jordgubbar! Men inte bara det...


Pakeeeeeeeet! Från familjen till miiiiig! Och väldigt smakfulla kort! Det ena gratulerade mig på 37-årsdagen och det andra på 25... Mycket bra!


Ganska förväntansfullt födelsedagsbarn som har fått kalasa hela veckan. Härligt! Jag fyller ju inte förrän på söndag men då ska jag gladeligen nöja mig med kaffe på sängen! Det är ju en höjdare! Jag gillar återbruket av tomtepapper! Familjen har humor! Eller så kanske det var en pik till den största tomten av oss alla...?


Men ser ni! Jag fick en portabel fotostudio för stilleben och mat! Så kul! Kommer att bli en ny, rolig utmaning!


Nu fattas bara kepsen och det långa håret... Annars är vi väl lika? Haha!


Men det var ju fler paket... Jag ser lite spänd ut men det behövde jag inte vara. De är bra på presenter! Och i detta långsmala paket var det en ny Globalkniv som nu får ersätta den som är helt slut med avbruten topp! Tack, tack, tack! Det är ju min favoritkniv!


Jag fick också en ny bok att ta med på resan, en brännare för desserter och ännu ett mystiskt kort... Hmm... Vad kunde det vara? Jag hade ju redan fått allt!


Nej men... En weekendresa till Rom i höst med hela familjen! Åhhhhh! Så vansinnigt roligt! Jag hade egentligen bara önskat mig en gemensam upplevelse där barnen också skulle vara med och nu fick jag det! Tusen tack Ulf, Oskar och Emilia! Ni är ju fööööör söta! Jag blev jätteglad!


Ja, jag fick så mycket fina saker och hade verkligen händerna fulla... Men det var inte bara jag som blev glad idag:


Skrållan fick också paket! En tom kartong som är det roligaste hon vet!

Nu måste jag återgå till packningen igen och sedan slänga mig i säng eftersom reveljen går okristligt tidigt imorrn! Ha det bra alla så ses vi här imorrn eftermiddag!
#1 - - Britt:

Ha en bra resa och en alldeles fantastisk födelsedag på söndag! Vilka jättefina presenter du fick av familjen (och vilka gulliga ungdomar på bilderna)

Ser att du varit i metropolen Norrfjärden =) Därifrån kommer ju min mamma.

Grattiskramar i förskott!!

#2 - - Monica:

Åhhhh Tack Britt! Ja, jag fick så fina saker och kul med en ny medlem i familjen som var så fiiiin! Visste inte att Elsy kom från Norrfjärden. Det var ju en jättefin by! Kramar till dig också! :)

#3 - - Oskars Lisa:

Vilket härligt inlägg det blev! :D Bilderna är dessutom godkända! :) Så kul också att jag fått träffa så trevliga föräldrar idag! :) och god mat såklart :)! Så även ungdomarna fick en toppendag :))! Hoppas ni får en trevlig resa med god mat och bra väder! Bara njuta! :))

#4 - - Heny:

Ha en riktigt trevlig semester Monica.(du Britt, min man kommer också från Norrfjärden, bra sort de har där)

#5 - - Maria:

Ha en skön semester, Njut av din dagar som 29 åring, och hoppas 30 års dagen blir kanon bra.