At hooooome!

Oj, vad skönt att komma hem! Underbar semester på alla sätt men när man väl vänder hemåt så vill jag vara hemma på några minuter! Nu går ju inte den här bilen riktigt så fort... Men det har gått rätt snabbt ändå! 76 mil igår och 40 idag! Startade med en kombinerad mat- och nöjestripp:
 

At IKEA! Ja, det får man bara inte missa när man passerar! Ett "bätterställe"!


Och idag passade vi på att äta deras frukostbuffé! Inte världens bästa, men fil, flingor, kaffe, ägg, bröd, pålägg, småvarmt mm för 29:-. Får väl räknas som väldigt, väldigt billigt! Helt OK även om äggen var i grönaste laget!

Sedan gick vi ett par rundor och fyndade lite saker som är bra att ha! Köpte också bokhyllor till Oskar och Lisa och lite andra saker som jag inte vet vem som ska ha... Haha!


Kaffe och kanelbullar innan avfärd! Ja, ni ser att maken fått vara med på bild en hel del och han ska också få en eloge för att han körde hela vägen idag! Jodå, vi brukar turas om men han hade en bra dag helt enkelt! Själv har jag mest spelat på telefonen och ondgjort mig över usla uppkopplingar... Tack!


Några resebilder blir det också! Här passerar vi Härnösand och det är faktiskt riktigt fint vid vattnet! Nu ser man kanske inte det eftersom jag som vanligt fångade några träd och en skylt... Haha!

Men jag var på hugget eftersom jag ville ta en bild av ett propert företag som jag missade på vägen ner: Pehrs Maskin! Här brukar det stå några få traktorer uppradade på en jättestor plan...


Men va fanken? Har de lagt ned? I så fall blir det här braskande nyheter på bloggen! Är jag först ut med det senaste eller? För visst har ni undrat? Planen har alltid sett lite överdimensionerad ut men man har ju vant sig vid utsikten... Vart har du tagit vägen Pehr?


Nästa utsikt kom vid Vedabron över Ångermanälven! Ja, ni förstår ju kanske att det inte var jag som körde... Jag blir dock lite rastlös när jag sitter bredvid så därför blir det någon usel bild då och då. Jag har också trakasserat alla vänner på FB med mina incheckningar... Sorry! Men till slut:


Skellefteås Skyline! Eller? Logon är superfin men den kunde ju ha fått en flaschigare skylt! Entrén till stan ser faktiskt inte särskilt imponerande ut... Men jag kanske plåtade för tidigt?


Jo, nu blev det genast mycket bättre... Eller? Tycker att vi borde piffa upp infarterna med något som känns mer slående! Faktiskt! Men jag var ändå såååå glad över att åka in i stan igen! Och ännu gladare blev jag är vi kom hem!


Emilia hade städat hela huset!!! Kliniskt!!! Tusen Tack gumman! Du är en pärla!!! Därför kunde vi bara bära in våra saker och sedan åka vidare för att hälsa på svärmor som tyvärr blev sjuk medans vi var borta men som nu är på bättringsvägen! Sköönt!


Man är ju van att följa skyltar på resan men den här var lite svårtydd... Hur som helst var vi glada över att få träffa henne igen!

Vid det här laget var klockan nästan halv åtta och vi insåg att energin från frukosten och kanelbullarna tyvärr hade tagit slut och det var hög tid för middag! Snabb handling på Moröhallen resulterade i en spontan pastarätt så nu kan vi fortsätta uppackningen! När vi kom ut från Myntgatan och upp på Krongatan så stod det också ett par husvagnar. Av mer tveksam karaktär...


Eller vad säger ni? "Medtag egen kvinna!" Nja, om jag någon gång, mot förmodan, skulle bli uppraggad så är kanske inte den här vagnen det första utflyktsmålet jag tänker på... Men så var den ju ledig också!

Nu är ag så sugen på att röra på mig att jag nog tar en runda och en dusch innan jag ska sova läääääänge! Tack för att ni har hängt med på resan!
___

OCH nu har jag återgått till att göra bilderna lite mindre för att bloggen inte ska bli så tung att ladda upp. Åsikter? Bra eller dåligt?
#1 - - Ola T:

Helt OK med mindre bilder. Eftersom du frågar. Tack för semestertrippen. Kul att få följa med! Och välkommen hem.

Svar: Tack Ola! Låter bra!
Monica Lindgren