Mycket folk!

Ja, det blev en riktig umgängesdag igår! Vi träffade så otroligt mycket folk och hade väldigt trevligt - på många olika sätt! När jag tittar tillbaka på bilderna så funderar jag över hur vi hann med allt...


Först åkte vi till Önnesmark för att Oskar och Lisa skulle få träffa "gamlern" och för att också gå ut i skogen en vända!


Idyllisk bild av ungdomarna på väg från farfars! Stövlar på och hinkar i högsta hugg.


Maken på väg "nea jäla". Mot skogen!


Jojo! Vi hittade både fina blåbär och lite kantareller! Men vi hade sällskap...


...av myggen! Oskar gjorde en resolut lösning! Haha!


Fiiiiina! Kul att få följas ut en sväng!

Sedan var det dags att packa in sig i bilen och åka iväg mot Lövånger, havet och Berith och Kristers nyinköpta stuga! Jag har inte hunnit se den så det var väldigt roligt!


Vilken utsikt! Här har alla samlats på den övre altanen. Ja, det fanns väl en fyra-fem stycken så det är ett ställe man verkligen kan njuta på!


Underbart läge! Och minimalt med gräsklippning! Här kommer de att ha det jättefint!


Jo, farmor och farfar hängde också med och här sitter Berith och hennes mamma och njuter! Vädret kunde ha varit lite snällare men det är alltid så härligt att komma ut till havet! Det finns så mycket luft där!


Stugan längst ned har ju ett toppenläge och här pekar Berith ut något för maken. Hon berättade senare också om deras första båttur som var en obetalbar historia utan bensin... Ja, den får hon dra själv för den som vill veta mer! Haha!


I den nedre stugan fanns också deras fina sovrum! Vilken njutning att somna och vakna till ljudet av vågorna... Underbart!


Många stugor är det på tomten vilket ju är bra eftersom de också har fyra grabbar som kommer och hälsar på! I den översta stugan finns kök och allrum där vi samlades för att äta hämtpizza! Bra med "snabblagat" när man blir så många!


Farfar "dukade"... Ja, det blev lite hejsan hoppsan över tallrikarna... Haha!


Såååå gott! Evigheter sedan jag åt pizza!


Alla var hungriga så det blev snabbt tomt på tallrikarna!


Och fina farmor som fick en stroke för ett par veckor sedan repar sig bra och var så glad över att få träffa Oskar! Hon rufsade glatt om i lockarna! Kärlek!

Sedan bar det av igen och nu skulle vi hemåt men gjorde ett stopp på vägen hos morfars som ännu inte hunnit träffa Lisa. Där var det också full rulle med besök av min kusin Mats och hans fru Thory. De skjutsade hans pappa Holger som nu blivit änkeman sedan min faster gick bort.


Lönnerskogs! Kan ni tro att Holger är 93 år??? Ja, det är han som sitter till höger... Haha! Han har mycket humor och levererade ett antal "oneliners"!


Alla var på sitt bästa humör och det blev många historier att skratta åt! Men eftersom både pappa och Holger hör väldigt dåligt så såg det mest ut så här:


Haha! Fina "gubbs"!

Men vi kunde ju inte stanna hur länge som helst eftersom vi var bortbjudna på middag hemma i stan. Det var dags för oss att träffa "svärfars" och besöka Lisas föräldrar! Så kul! Vi har ju redan från början förstått att vi har många likheter och det såg man också när man kom hem till dem:


Vardagsrummet i deras suuuperfina hus! Ni kanske känner igen gardintyget och soffan? Påminner ganska mycket om de som finns hemma hos oss! Nu har de ett mycket prydligare och mer smakfullt inrett hus! Det som skiljde sig åt mest från vårt var att de fått det kök som jag så gärna vill ha:


Vitt och sååååå snyggt! Här har ni Lisas mamma Eva som lägger sista handen vid maten. Hon har dock god hjälp av maken Joa som också var värsta kocken!


Snygg matavdelning i köket! Väldigt snygg!


Och naturligtvis fanns det ett uterum! Där satt vi hela kvällen och bara hade det bra! Här har vi hunnit ta första vändan av buffén som innehöll goda sallader, paj, lax, bröd och massor med godsaker!


Vi fortsatte sedan med grillade kycklingspett, nudlar med saffran och kryddor, smarrig sås och en vända till av buffén... Jag behöver nästan inte säga att det var magiskt gott och att vi blev otroligt mätta!


Därför var det skönt att ta en liten promenad och kika på omgivningarna! Eftersom de bor på Vitberget så gick vi förbi Folkparken där det var full rulle med Kommunfest igår! Och ni ser ju också på bilden vilken familj som är den sportiga! Eva och Joa är riktiga träningsfreaks och kan nästan inte stå stilla...

Vi hann få en skymt av Bo Kaspers orkester genom gallret och lyssna till några av deras såååååå bra låtar! Hade gärna varit på insidan den här kvällen!
 
Men vi hade ju en kanonkväll i alla fall. När vi kom tillbaka serverades det också kladdkakor, hallon, jordgubbar, glass och grädde... Jooo, jag är fortfarande mätt! Tusen Tack för en jättetrevlig kväll med god mat Eva och Joa! Jättetrevliga människor som vi hoppas få se mer av i framtiden! Nu har jag inlett den här söndagen med att blogga men fortsätter nog med en behövlig löprunda och lite jobb!