Hård dag!

Trött som attan, men uppe i tid - bara för att få motbud av regissören som har feber... Ja, vi vill hellre ha henne hemma på tillfriskning än i samma rum som oss, så vi ställde in repen. Nog ska vi hinna det här ändå! Därför omfokuserade vi och ägnade hela dagen åt att "blåjobba" med producentarbete! Högst nödvändigt det också!
 
Vi släpper biljetterna i Skellefteå och på andra orter nu på fredag så vi har gjort informationsmaterial, flyers, annonser, texter, kontaktat medarrangörer, ljussättare och fattat en hel del gemensamma beslut! Helt jä-a underbart att avverka allt detta!
 

Och medan jag gjorde layouter serverade Åsa lunch! Bra att ha lite biffar i kylen trots allt. Hon gjorde sallad, vinaigrette, värmde och la upp allt! Teamwork när det är som bäst! Haha!


Ja, här satt jag. Vi hade t o m tre datorer igång när det var som värst...


Och här har Åsa hamnat i "pappslöjden"! Vi gjorde flyers med meny och info till biljettköparna i Skellefteå som också erbjuds mat före föreställningen! Det blev en kanonsuccé med Julgalet så det vill vi gärna göra om!
 
Nu får ni hänga på låset på fredag! Här kommer lite info till er som läser bloggen! Ni måste ju få första tjing!
 
Vi spelar fredagar och lördagar på Nordanåteatern:  23, 24, 30 & 1, 7, 8, 14, 15 dec
Mat från 17.30, Show 19.00. Pris 425:- inkl mat, 300:- endast show.
 
De bästa platserna är bokade för matbiljetter. Och vi vet att det är billigt eftersom "sommartallriken" kommer från Food och innehåller:

• Ugnsbakad lax med fetaost, basilika och pakchoy
• Paj med mozarella och soltorkad tomat
• Aioli
• Potatistortilla med chili och örter
• Marinerade räkor
• Luftorkad skinka med ruccola och fikonmarmelad
• Kaffe & kaka

 

Biljetterna bokar ni på Turistbyrån 0910-45 25 15 fr o m fredag 24/8 kl 10.00.
Mer info hittar ni på: http://destinationskelleftea.se eller http://mensnight.se

 

Ja, nu blev jag lite "säljig" också men det får man väl vara ibland? Hur som helst är det dags för mig att plugga text inför morgondagens TV-inspelning! Jag har ju fått glädjen att spela mot Olle Sarri så det gäller att skärpa sig... Eller? Wish me luck!

#1 - - Ola T:

När var det som ni skulle vara i Sundsvall?

Svar: Sundsvall, Teatern 14-15 november (en kortare show till lunchföreställningen den 15/11) Biljetter: www.entresundsvall.nu biljetter med mat.
Monica Lindgren