Livet på en pinne!

Ja! Vi har fortfarande roligt!


Till och med när vi borstar tänderna! Kanske är vi mest glada över att vi kom ihåg att ta med tandborsten...?


Och kan man bli annat än glad när man stiger upp och ser att frukostvärdinnan är igång! Det här är en makalöst, fantastisk människa! Men hon är inte till salu!!!


Hon underhöll oss även med sång till frukosten! Hon tycker generellt att det sjungs för lite... Här gastade vi alla till "Det blir en härlig daaaaaag...!" Jättebra...


Eller? Roligt som fanken hade vi i alla fall! Vi har skrattat så att vi har gråtit ett flertal gånger och det är bara så förlösande härligt!


Efter frukost tog vi oss också i kragen! Dags att börja röra på sig! Vi har haft två vilodagar och så kan man inte ha det! Världens bästa Anki har ju skickat ett träningsschema:

10st  upphopp med armhävningar
20st  magövningar
20st  rygglyft
10st  armhävningar, brett grepp
10st armhävningar, smalt grepp

Allt detta ska utföras varje dag... Nåja, vi gör det vi kan och skippade upphoppen till förmån för en långpromenad i det enormt bergiga landskapet! Svettigt men också njutbart!


Livet på en pinne! Haha!


Men jobbigt! Här hade vi nästan nått toppen och trodde att vi skulle ta oss ned men längs ned slutade vägen i ett buskage... Bara att knata upp igen!


Åsa funderade på att börja i någon modellskola! Pretty Lady fashion...


Och här hade vi tänkt ta oss över för att följa vägen nedåt. Men inte fanken fanns det något sätt att korsa den här dalen...


Bara en skylt som sa att här hade någon "bajat multo"...


Men till slut så! En lååååååång trappa som vi tog nedåt på darriga ben!


Rocky Balboa! Ja, så här glad måste han ha känt sig när han kommit upp...


Åsa kände på vattnet och det var inte varmt... Men blött!


Sedan var det bara övningarna kvar! Nu ser du Anki! :)

Nu sitter jag på balkongen i solen och ska jobba lite. Ulla har ringt och har redan börjat spåna på idéer till dekoren. Det känns kanon och nu ska jag också se om det kommer någon ny text!