Fisk!

Dagen har rullat på och jag blir piggare och piggare ju längre den går! Det kanske betyder att jag kommer att vara lika otrött som igår när det är dags att sova men det må vara hänt. Ikväll kan man ju sitta uppe lite längre och mysa innan man kryper i säng! Och imorrn bitti åker vi iväg en sväng och det ska bli härligt!

Därför har jag också inhandlat Hjort Rosenfeldts senaste kriminalroman! Det gäller att utrusta sig nu när man får lite tid att läsa. Fast jag vet inte om vi får så mycket tid till det. Jag tycker faktiskt att det är jättekul att gå omkring med kameran också och sedan jag började blogga kan jag ju använda bilderna till något! Alla blir inte bra men en del räcker det faktiskt med att jag har en tanke bakom! Åtminstone för mig! Och det är det som är härligt med bloggen - jag väljer själv vad den ska innehålla!

Därför blir det också mera mat! Idag blev det fisk som vi ju tycker är så himla gott! Jag gjorde en favorit som jag verkligen tycker att ni ska testa!


Torskrygg som jag saltar, vitpepprar och citronpepprar! Jo, jag tycker ju att maten ska smaka lite! Och osalt fisk är det värsta som finns! Lägg på en kvist citrontimjan eller krydda med lite timjan och linda om parmaskinka eller "Coppa" som jag hade hemma idag (lufttorkad karré).

Smält smör och riv ned en stor klyfta vitlök. Lägg fisken i en form och häll över vitlöksmöret! In i ugnen på 200 grader en kvart! Klart! Idag gjorde jag hemgjort mos till men man kan också ha pasta med bladspenat och lite av vitlöksmöret. Superenkelt och supergott!

Idag blir det ingen diet så till kaffet har maken gjort äppelpaj! Förmodligen lika smarrig som vanligt! Ha en härlig fredagkväll alla glada!
#1 - - Ola T:

Du skulle kunna öppna restaurang. Jag också förresten – namnet på min krog är redan klart: Makaronilådan.

#2 - - Monica:

Haha! Jag tror att du skulle bli en "bestseller"! :)