Soffkalas!

Jodå, det blev mysmorgon med god frukost och kokta ägg som det sig bör en ledig söndag! Men sen då? Inte mycket fast ändå en del... Efter en dusch och lite fix här hemma så åkte vi på ännu en soffrunda och den här gången bestämde vi oss för något vi inte hade tänkt köpa... Ibland går det bara så fort och bra! :)


Jättestor soffa! I tyg... Ja, vi hade ju bestämt oss för ännu en i skinn men den här var både skön att mysa i och kunde levereras på stört! Avgjort! Nu kan ni komma hem till jul barn för det finns plats för alla! Haha! Märkligt egentligen att köpa en större soffa när vi blivit ensamma i huset... Men vi ska väl också kunna sitta och njuta!


Sedan åkte vi på kalas för min käraste syster som fyllde år förra helgen men då var på jobbresa söderut! Själva uppvaktningen med presenter har jag redan klarat av men nu vankades det ju tårta! :) Och kramar! Närheten borde jag egentligen ha hoppat över eftersom jag inte vill ha hennes förkylning men jag chansar vilt och håller tummarna för premiären på torsdag!


Det söta och kramgoa' barnet hade gömt sig under slagbordet i köket! Tittut! En sprallig dag med mycket främmande gör att man kanske vill komma ifrån en stund...


Sedan blev hon oerhört upptagen med sin pappas gamla avlagda telefon! Jag frågade om hon skulle leka med mig men hon skulle spela på telefonen... Jaha, sa jag, ska du ringa? "Nej, den här är trasig, man kan inte ringa med den..." Ja, där stod man som ett otekniskt pucko igen! Haha! Barn idag är alldeles för medvetna!


Men båda brudarna hade tur! Mina bröder med familjer hade köpt presenter!


Fina små skålar för såser och annat plock! Föll damen i smaken direkt!


Och My fick en Mumintallrik med sugbotten som hon testade på en gång med lite fruktsallad! Trevligt att träffa alla eftersom pappa och mamma också var på besök! Lillebror och alla hans söta döttrar avlöste oss när vi åkte. Det är bra att turas om när man är många!

Nu är vi hemma, har ätit och jag känner att jag inte har någon energi alls! Vi har plockat fram lite mer ljus och julsaker men nu ger jag mig. Det får räcka för stunden! Viktigast är ju att ha tänt i fönstren och känna att vi nu närmar oss advent! Orkar jag ska jag jobba en stund senare ikväll men nu ska jag bara njuta!


Ljust och frostigt även i lillhuset på framsidan! Och nu kommer snöflingor! Det blir en vinter i år igen!
#1 - - Malin:

Åååh, jag ser gammalt å tärd ut idag...

#2 - - Monica:

Neeej, det gör du verkligen inte! Du är hur snygg som helst! Möjligen lite förkyld, men det går ju över! :)