Oj då!

För första gången sedan jag började blogga så glömde jag att skriva igår. Eller glömde och glömde. Jag fyllde min dag och när klockan var nästan 01.00 så orkade jag faktiskt inte...

Igår blev det bröllopsprogram för nästan hela slanten. Man vill ju gärna vara kreativ och nyskapande och då tar det lite tid. Nu hoppas jag bara att det blir så bra som jag vill! Vi är ju inte framme vid 4 juni ännu så jag har ett par veckor på mig men det som är gjort är gjort och det dyker garanterat upp fler saker att göra innan dess. Annat jobb t e x...

Efter några timmar vid datorn var det dags att återigen ge sig iväg till förrådet för ännu en rensning... Himmel vad prylar vi har dragit på oss genom åren!


Saken i mitten vet jag inte var vi ska förvara. Han har bara blivit stående här...

Sedan drog jag iväg till frissan för att fräscha upp kalufsen med lite färg och klippning. Vid det laget var jag så himla trött att jag höll på att somna. Det är tur att Svensk Damtidning finns så att man kan kolla på kändisar och roliga hattar... haha! Men jag höll mig lugn och fin. Sara, som klipper mig, hade slutat snusa och jag ville inte reta henne i onödan... Bra gjort både Peter och Sara! Jag vet inte om jag skulle kunna sluta snusa nu men de har i alla fall hållit upp i två veckor och det är starkt!

Väl hemma igen lagade jag lite lax men var tvungen att lägga mig en stund på sängen så maken fick ta över tillverkningen av potatismoset. Jag behövde några minuters vila och sedan var jag faktiskt mycket piggare! Därför fortsatte jag med programmet och åkte också iväg till syrran för att hämta lite bilder.


Nu får man vara på sin vakt. Medans jag satt vid datorn hann My tömma min väska och hitta både halstabletter och annat som hon inte skulle ha... Det var bara tur att jag hade kvar min bilnyckel när jag skulle hem! Haha!

Sedan satt jag vid datorn hela kvällen tills det var dags att knoppa in och nu börjar jag känna att jag hittat rätt - åtminstone på några av sidorna i programmet. Om ni har någon rolig och lite galen sång att bidra med så hör gärna av er!

Igår hittade jag också en kavaj som jag ska ha till min klänning. Det blev ett verkligt fynd eftersom jag hittade den i min egen garderob! Haha! Med en liten brosch blev den som ny igen!


Nu saknas bara ett halsband och ett par örhängen och så är klädseln klar. Karlar har det lite lättare faktiskt. Har köpt ny slips till maken och det kanske kommer att räcka! Nu ska han bara välja kostym...

Ja, vad är det mer som har hänt sedan sist? Jo, förra kvällen åkte jag iväg och köpte nya dynor till uterummet som vi började plocka i ordning. Det blev limegrönt för hela slanten!


Klatschigt var ordet! Nu ska jag bara åka och kika på en ny matta. Den ljusgrå som vi har haft där är helt slut och färgade t o m av sig på skorna så den svarta altanen har numera ett mönster av grå fötter... 

Nej, nu är det en ny dag och jag måste fortsätta med annat! Ha en bra dag alla människor!
#1 - - maria:

Snygga dynor, vi köpte en ny matta i fjol, det blev en som nästan är svart, skitsnyggt. (färgtema/färgcity)

My är så bedårande söt, som sin mor:)

#2 - - majje:

snygga dynor, letat efter sånna! var har du köpt dem?



mvh



maria

#3 - - Monica:

Dynorna är inköpta på ICA MAXI i Skellefteå och finns fortfarande kvar. 199:- kostar de!