Mors Dag 2!

Och nu till den verkliga anledningen till att jag firar mors dag: Älsklingsbarnen! Det bästa som hänt mig i livet!


Lite rufsiga men helt underbart fiiiina! :) Nu har också båda ringt och då känns det ju alldeles extra bra i mammahjärtat en sån här dag! Imorgon får vi dessutom hem Oskar för hela sommaren!

I övrigt hann jag klippa gräset innan det började regna och sedan åkte jag till solariet. Idag får jag ju göra vad som faller mig in! Särskilt också eftersom maken jobbar och jag är hemma helt allena. Jag gillar faktiskt att vara ensam hemma lite då och då! Väl hemkommen tog jag en dusch och testade Emilias presenter så nu är jag ordentligt ompysslad och "skrubbad". Skönt!

Sedan åkte jag och syrran till Maxi för att köpa lite småprylar till bröllopet och för att strosa runt utan att ha bråttom. Vi hittade riktigt bra saker! Vi skrattade också åt den nya märkningen på grönsakerna och valde var sin:


Malin - söt och användbar!


Monica - Smakrik och saftig! Jag är lite larvig men man har inte roligare än man gör sig!

Nu har jag gjort pizza med fläskfilé och svamp och ämnar måla naglarna. Bara lyx! Sedan blir det en sväng till syster yster för att montera barnstolen eftersom jag ska få hämta på dagis imorrn. Malin ska till frissan för att testa bröllopsfrisyren. På lördag smäller det! Så kul!

Och ikväll är det final i Mästarnas Mästare! Läste att Stenmark klagat på finalens upplägg så jag börjar bli lite orolig att han inte ska vinna... Bara det inte blir Maria Brandin... Då är det något fel på programidén! Nej, vi ska väl hoppas på en rättvis seger!