Uppraggad och nedsläppt!

Ja, idag har det hänt grejer! Det har varit fullt upp ända sedan i natt när jag var vaken och inte kunde sova... Nåja, efter skitdålig sömn, uppstigning, ett antal koppar kaffe och en tupplur var det dags att åka till Falmark för att hämta världens bästa dotter som nu kommit hem för ett par veckors semester!!!


Här har ni brudarna - Maggan och Emilia! Just anlända genom den högst provisoriska ankomsthallen. De byter golv på Falmark så därför är det lite "ruffigt" just nu. Men vad gör väl det när man får hem lillgumman!

Sedan bar det av hem och direkt igång med dagens jobb och förberedelser. Möte med min bästa kund och lite nya listor på saker och ting som ska ändras och kollas. Efter detta åkte jag förbi Maxi för att handla lite till kvällens familjemiddag. Där blev jag uppraggad (jodå, ni läste rätt!) av en äldre man i rullstol som följde mig runt hela affären.

När vi hade hunnit till mineralvattnet började han också sjunga: "Lilla vän, tänk om du var kär i mig. Lika kär, som jag är i dig...". Där kände jag att det började vara nog så jag avrundade (för femte gången) med ursäkt om att jag skulle iväg till kattmaten. Då hör jag: "Hur många katter har du?" Jag ropade: "två" och stack snabbt iväg bakom hyllan. När jag kom fram igen stod (eller satt) han där, log och sa: "Vi hade sex stycken. Och då fick en av dem åtta ungar..." Ja, vad ska man säga? Han var i alla fall glad och ihärdig! Vi skildes åt i kassan och kommer säkert att träffas där fler gånger. Om jag nu får fortsätta att åka och handla utan maken... Haha!

Efter en sväng på kontoret och en avkopplande stund hos frissan så kom jag hem för att skicka några mail och sedan rasa i säng för ännu en "power nap". Kände mig helt krossad men så blir det när jag inte sover ordentligt. Nu har vi dock fått en familjekväll i uterummet med god mat och lite härlig gemenskap!


Oskar tände ljusen och sedan var det bara att hugga in! Grillat kött och grönsaker, ugnsrostad färskpotatis, majs, såser, haloumi... Oj, så gott! Och framför allt så himla roligt att få vara tillsammans igen!


Älsklingsbarnen! :)


Till efterrätt hade maken gjort en suveränt god äppelpaj och då fick vi också sällskap av Emilias kompis Emelie som vi heller inte sett på ett tag eftersom hon varit i Norge. Dags att introducera henne i familjenöjet Yatzy!


Det blev många skratt och Emelie fick Yatzy inte mindre än tre gånger...

Nu har vi splittrat upp oss och jag ämnar sätta mig i soffan för lite läsning. Imorgon har jag nog turen att få vara hemma till efter lunch så jag ser fram emot ett par timmar i solstolen innan allt drar igång!
#1 - - Ola T:

Byt affär om du inte siktar på att byta gubbe...

#2 - - Monica:

Haha! Jag håller nog fast vid den jag har och hoppas på lugnare shopping på ICA nästa gång! :)

#3 - - Anonym:

Hej!



Älskar att spela yatzy och vill tipsa om trädgårds varianten som finns att köpa nu, det var oxå skoj...



Ha det bra....