Sista dagen...

Lite sorglig dag idag. Har känt mig aningen låg och inser ju att det är för att Emilia ska åka hem... :( Tre veckor har vi fått ha henne hemma och det har gått så rysligt fort! Jag jobbade visserligen som en idiot första veckan hon var hemma men de två sista har också försvunnit utan att jag hunnit blinka!

Lite ledsamt är det ju också att maken börjar om att jobba imorrn... Det är mycket som är inne på slutsvängen idag! Jag är visserligen ledig ett par veckor till men möjligheten att göra saker tillsammans försvinner ju och det kommer att dröja tills vi är samlade hela familjen igen!


Lite dämpad stämning inför kvällens sista gemensamma middag!


Grillad fläskfilé, korvar och sallad. Mer orkade jag inte hitta på idag.


Vi hade inte ens hemgjord sås eftersom jag fått dille på denna supergoda dressing som jag verkligen kan rekommendera! Ceasarsallad är ju en av mina favoriter men det är inte alltid man ids göra egen dressing. Den här passar faktiskt också till allt! Men varför han stavar Ceasar på det där viset fattar jag inte...


Igår skjutsade jag iväg Emilia när hon skulle ut och äta med tjejerna en sista gång och ikväll ska jag skjutsa henne till tåget i Bastuträsk...

Kommer att sakna dig finaste vännen och längtar redan efter att få ha dig hemma igen!!! Tack för alla fina dagar den här semestern och lycka till nu på nya jobbet! Vi älskar dig så mycket! :)
#1 - - Ola T:

Trist. Men tänk vilka härliga minnen ni har av den här sommaren!

#2 - - Monica:

Jaaaa! Det har vi! :) Bloggen är bra. Man kan gå tillbaka och njuta lite en gång till! :)

#3 - - julia:

låter sorligt:(

#4 - - Kågis:

Han stavar det på det viset för att det faktiskt stavas så. Kolla: http://sv.wikipedia.org/wiki/Caesarsallad

#5 - - Monica:

Haha! Ja, alltid lär man sig något nytt! Fast Wikipedia är väl skapat av privatpersoner va? Tänk om inte de heller kan stava?