Loooooooser!

Nu är det fastslaget en gång för alla: Krocket är ett riktigt skitspel!!! Efter två matcher med maken och sonen är jag helt övertygad!


Tänk att jag minns det här som en rolig sysselsättning... Hah!

Under första rundan fick jag se mig slagen ganska omgående. Grabbarna hade hunnit hela banan medan jag fortfarande befann mig vid andra porten... Jag hade något fel på klotet. I andra matchen började också maken gå på knock direkt!


Ja, var tror ni jag hamnade då? Skitspel!


Och maken fortsatte knockandet! Lite nöjd... Nu ska han inte få någon middag imorrn men det vet han inte när bilden tas...


Men sonen ska man inte räkna bort...

Han kom igen och segrade i båda omgångarna! Det är ju fel... Ett barn ska väl ändå låta sina föräldrar vinna? Han måste ha haft en väldig tur, eller hur? Eller så beror det på hans fantastiska teknik:


Oslagbar! Ja, jag måste ge mig och se mig besegrad...

Och det här, mina vänner, det ska vi inte göra om så fort! Jag säger som Emma: "Je tyck att he jer hemskt roligt när falk viinn' saker och ting. Se lääng int' he jer nan' je käänn..."
#1 - - Ola T:

Så detta kulspel är inte ett kul spel?

#2 - - Monica:

Haha! Nej, det var inte ett dugg kul...

#3 - - Maria:

Jeg å aEmma vå vara väldiigt lik vorander..ge inte sonen nån mat heller..hihi..Jag ställer helst inte upp i lekar som jag vet jag är chanslös i, hur många lekar tror du jag kan va med i..inte många..

#4 - - Monica:

Jag älskar lekar! Men man kan ju inte vinna alla...