Shopping

Idag blev det en dag på stan eftersom Emilia jobbade. Jag gjorde en del riktiga fynd men handlade kanske inte så mycket som jag brukar. Det var bara så skönt att strosa om kring och ha gott om tid på sig i affärerna. Mötte upp Emilia för lunch och vi åt en riktigt god nötfärswok med krispiga grönsaker.


Den här gången fick jag också vara med på bild!

Sedan åkte jag iväg till Wiking som har kontor bredvid Skandinavium. Ja, jag fick lite hjälp med att får veta hur jag skulle åka men jag tog mig dit själv. Inte lätt att fatta det här med spårvagnarna för en "utböling" men det är ett smart system!


Wiking tog emot i finfåtöljerna som han köpt från ett uteställe i Skellefteå! De gav lite pondus till kontoret! Vi hade ett väldigt bra möte där vi planerade gemensamma samarbeten och jag fick riktigt gott kaffe! Han tipsade också om kvällens matställe:


Mañana! En supertrevlig restaurang i Majorna som vi åkte till när Emilia slutat jobba.


Vi beställde in och åt grillat lamm, oxfilé med tomatsalsa, getost och rödbetor, smördegsrullar, fyllda tortillas, buffalo wings, friterad bläckfisk mm, pesto och såser som alla hade vitlök som huvudingrediens. Man känner smaken fortfarande! Haha!


Det var i alla fall så himla gott och trevligt att sitta och småplocka och äta!


Och ni ser ju resultatet: Tomma fat! Vi det här laget började vi känna oss väldigt mätta!


Vi beslöt oss för att dela på en dessert för att inte spricka...


Emilia ser lite orolig ut men vi tryckte i oss den här helt underbara äppelkakan med vaniljglass! En supergod avslutning på en kanonmiddag!

Sedan bar det av med spårvagnen igen. Jag hoppade av på Centralen och tjejerna åkte hem. Jag "underhöll" dem på vägen med min vanliga egenhet att fråga och svara samtidigt så det var lite fnissigt och skrattigt när jag steg av... Ja, jag är lite surrig ibland, men samtidigt väldigt snäll! Haha! Tre dagar går hur som helst snabbt. Vi har hunnit massor och haft jättetrevligt! Tack för sällskapet och stora kramar! Nu ska jag försöka somna eftersom väckaren ringer redan 04.45...