Vilar och laddar!

Ja, jag sov hela natten trots att jag sov i går eftermiddag och nu är jag trött igen. Jag stannar hemma och vilar idag och hoppas att all sömn är vad jag behöver för tillfrisknande. Mådde illa även igår kväll och det var inte mycket jag fick mig till livs. Ska sova en stund och se om jag känner mig tillräckligt matfrisk att äta något.

Vädret är helt underbart och jag längtar ut men det får vänta ett tag till. Man ska nog ta en dag i taget nu. Jag har suttit vid datorn ett par timmar (jo, jag har svårt att inte jobba...) men bara gjort det allra nödvändigaste som fixat biljetter, bokat jobb i höst och skrivit en utvärdering av det projekt som jag har deltagit i. Jag har också bokat ännu ett par annonser till Mens Night eftersom det fortfarande finns platser kvar. Har ni inte bokat så passa på nu innan de tar slut! Det ska blir så himla kul att spela den igen och publiken var så otroligt lyriskt sist!



Jag har minsann inte tänkt vara sjuk längre än till imorrn. Jag har ju så otroligt mycket roligt att se fram emot! Först har vi den allra sista revyhelgen och sedan kommer rep och föreställningar av Mens Night! Jag kunde inte ha det bättre rent jobbmässigt så nu är det bara att vila och ladda om! Tack för alla positiva kommentarer! Vi ses på föreställningen! :)
#1 - - Ingrid:

Så ska det låta! Ta hand om dig. Kram!