Dagen efter...

Och idag söndag var det först dags för en välförtjänt sovmorgon! Nöjda och glada steg vi upp, åt frukost och begav oss ner på Nordanå igen för att packa och riva allt som vi faktiskt ägnat månader åt att bygga och dra ihop!


Underbart väder! Nu längtar jag på allvar efter långa promenader
och en lång och solig vår!


Alla var på plats klockan ett och såg förvånansvärt pigga och alerta ut! Den här dagen duger det inte att ligga hemma och vila. Man vet att det är ett stort jobb som väntar och alla behövs!


Thomas fortsätter att vara den händige och skuvar isär bygget för att det ska vara lättare att lasta. Allt ska ju hämtas och förvaras av en flyttfirma innan det är dags att bygga upp igen i Umeå i slutet av mars. Alla tre föreställningarna är i princip utsålda så det ska också bli ett roligt sista gästspel!


Dasset är rivet. Thomas och Åsa lyfter bort den övre delen som ska vidare ut på lastbryggan.


Och prinsessan är naturligtvis på plats! :) Redo att rycka in där det behövs!


Kågis lindar fyrverkerikabel.


Och här åker första lasset ned. Den främre delen av scenen fungerar praktiskt nog också som lastbrygga.


Man kan väl säga att här går bygget i graven...


Sören packar allt ljus. Lamporna har vi hyrt och ska tillbaka till Lidde i Piteå.


Thomas skruvar loss dasset som var fäst i golvet för att det skulle vara snurrbart.


Paus i arbetet. Då passar det bra med Löwe och Mias hjärtegoda presenter! :)


Sidoscenen är tömd och städningen igång!


Scenen är snart tömd och Fjällström går som vanligt med raska steg!


Snart tomt. Känns lite märkligt... En stund senare (eller ska man kanske säga "scenare"? Haha! Jag är då för rolig!) så hade vi tömt allt och burit ned både rekvisita, kostym och skräp.


Klara! Peter samlar ihop sig och känner sig väldigt tillfreds med dagen! Alla har gjort ett oerhört bra jobb! Och det är faktiskt så hela tiden - vare sig det handlar om att leverera på scenen eller att packa, riva och städa! Ett kanongäng helt enkelt! Stora kramar till alla kamrater!

Själv valde jag att avslutningsvis åka till affären, köpa lite oxfilé och fira med en kalasmiddag och lite TV!


Kantareller, rostad potatis och sallad blev dagens tillbehör! Ren och skär njutning!

Nu väntar världen! Vi ses!

#1 - - carola:

Sitter å tittar på bilderna du har tagit, skrattar så gott åt er alla....guuud så roligt det va att se er en sista gång....många varma kramar till er alla. Lycka till i framtiden vad ni än hittar på...KRAM, / Carola

#2 - - Monica:

Tack Carola! Jag har själv suttit och bläddrat igenom alla bilder. Sån tur att jag dokumenterade - om än kvaliteten är låg. Det är ju hur roligt som helst att spara alla minnen! Stor kram till dig också och välkommen på Mens Night till helgen! Ingen rast och ingen ro... Nu ska vi igång igen! :)