Kockduell...

Vi kom taggade till tänderna, både jag och Åsa!


Ni ser ju hur glittrande glada vi var i våra paljettkavajer!


Men under ytan rådde det fullt krig... haha!


Folk började samlas och det blev till slut proppfullt i tältet! Kul!

Vi fick tillaga lammytterfilé som blev något så djuriskt goooood! Vilket kött! Vi grillade dem som spett och serverade med couscous och grönsaker, getost, rödbetor och nötter. Det blev faktiskt jättegott! Vill rikta ett stort Tack till alla er som hejade på mig i Kockduellen men tyvärr var jag och Malin tvungna att se oss besegrade av Åsa och Michael Brinkmann som hade gjort en meny vi inte kunde rå på... Tråkigt, men sant! Hur som helst hade vi jätteroligt och det var ju huvudsaken. Det är faktiskt inte alltid viktigast att vinna! Däremot blev det hur varmt som helst och det hade man gärna varit utan...


Roligast var det nästan att träffa alla bekanta! Här kom Malins fina kompis Agnes som jag inte träffat sedan bröllopet!


Och sedan dess har hon också fått det här underverket! Adin heter han! Fint namn!


Jag fick också träffa min "Mat-idol" Ella Nilsson som alltid är med när det handlar om så viktiga saker som lokalproducerad mat! Hon fick min vinflaskevinst eftersom hon är en pärla som jag verkligen gillar!

Sedan provsmakade vi lite mat innan det var dags att besöka Food-tältet och inhandla en tallrik av deras norrländska gourmet-tallrik!


Fiiiiina Mie och Markus lägger upp maten som smakade helt ljuvligt!!! Det här måste ni verkligen testa under Matfesten!


Vi åt tillsammans med Leif, Åsa och Åsa och här är det Kaisu som kommer för att kika lite på kantarellsoppan!

Tack för ikväll alla glada vänner men jag var tvungen att ge upp tidigt eftersom jag är helt slut och har en lång dag även imorrn! Det var som om all energi bara tog slut och nu MÅSTE jag läsa på texten och titta över lite andra saker inför morgondagen och soooooova! Godnatt!