Roligt!

Idag är det 1 april och man måste väl se sig om hela dagen för att inte trilla dit. Ska SM-finalerna spelas i Umeå? Kommer Victoria och Daniel att bygga stuga i Bjässviken? Nja... Det finns otaliga skämt utlagda på nätet som t ex:

Hundbajs kan återvinnas till miljövänliga fyrverkerier. För varje hekto hundbajs som lämnas in till återvinning betalas fyra kronor. (Länstidningen Södertälje)

Samtliga bildäck ska finnas i fordonet under färd. Vinterdäcken ska ligga i bakluckan på sommaren och sommardäcken ska följa med på vintern (Länstidningen Östersund).

Men sämst var ändå: Mest försynt i april-skojandet är nog Västerviks-Tidningen, som meddelar att turistbyrån ska målas om från ljusgul till grön.

Måste idag också citera Emilia som skrev detta underbara inlägg på sin blogg http://emilias.spotlife.se/ Men detta var inget skämt!

"… halva nöjet med att se sm-slutspelet i ishockey. Max Grinndal. Han gör min dag varje gång han öppnar käften och man skulle kunna tro att han är inne på sitt fjortonde praktikant-år och fortfarande inte lärt sig hur man pratar i en mick. Humor i stundens hetta, tack tv4!"

#1 - - David Lindgren:

"man skulle kunna tro att han är inne på sitt fjortonde praktikant-år och fortfarande inte lärt sig hur man pratar i en mick"



Tack!! Då är jag inte ensam om att tycka de :D

#2 - - Monica:

Haha! Nej, vi är nog många som blir rätt störda... :)