Söta tjejer!

Idag har jag jobbat på och mellan varven bara träffat söta tjejer! Vilken tur man kan ha ibland! Sov länge och hann väl inte med någon jättefrukost. Därför blev jag väldigt glad när syrran erbjöd sig att komma över till kontoret med lunchlåda till oss båda! Gott med köttfärssås, pasta och sallad! Vi är väl ganska högljudda vilket gjorde att John på TV4 tittade ut ur kontoret och sa: Ni måste vara systrar! Och nog är vi rätt lika - åtminstone på rösten och pratfrekvensen! 

   
Så här söt och fräsch var Malin idag!

Vi hann surra lite om bröllop och annat roligt tills det var dags att jobba igen. Hann med rätt mycket planeringsarbete inför revyn och även börja titta på ett jobb jag ska göra nästa vecka för memeologen i länet. Sedan var det dags för nästa sötnos. Johanna kom förbi och vi åkte till Löwe och Mia för att fika och träffa Alma!


Hon blev lite förskräckt när vi kom men samlade snabbt ihop sig.
En sååå söt tjeja som nu blivit 9 månader!

   
Och precis som systerdottern My så kollade hon snabbt in kameran som hon mer än gärna skulle ha velat lägga vantarna på! :)


Vi fick också gott fika med hela familjen! Löwe är ju min "gullgosse" men jag måste nog medge att han faktiskt är vuxen nu med villa, fru och barn! Men han är lika go' ändå!

   
Alma var dock den som fick den mesta uppmärksamheten! Svårt för vem som helst att hävda sig i konkurrensen med en tjej som har rådjursögon, fem tänder och äter majskrokar... :)

   
Och här hade hon börjat posera på riktigt! Kan bli livsfarlig!


I famnen på Johanna visade hon upp ett par av tänderna!


Jodå! Skrattiga tanten fick också några kramar och fina leenden! Här får jag också "muken" av dockan Wayne!

Tack alla för en fin dag, många kramar och trevligt sällskap!
#1 - - Löwe:

Vilka fina bilder! Men det är klart, med såna motiv så.. ;)



Kram

#2 - - Monica:

Ja, det kan inte annat än bli bra!!! :)