Grillat!

Fredag, snöfall, sprakande brasa i kaminen och mysmiddag med grillat! Oj, så gott! Pratade med mamma i telefon och hon sa att man tydligen kan grilla även på vintern... Ja, det kan man absolut! Doften och smaken gör att man också får lite sommarkänslor trots att det är vitt på marken.


Ja, så mycket snö är det ju inte men vår lilla grill är igång hela vintern.

Idag blev det en blandad meny bestående av fläskkött från glada svenska grisar, potatisrullar med smördeg och sallad med stekta päron, ädelost och valnötter.

   
Gott! Och inte ett dugg magert eller nyttigt. Är det helg så är det!
#1 - - Emma:

Är jättedålig på att kommentera i din blogg. Går snabbare och är enklare att kommentera på Facebook. MEN. Jag läser! Och det är jättebra! :)

#2 - - Monica:

Tack Emma! Håller med! Facebook ääääär så mycket snabbare!:)

#3 - - Ola T:

För ganska många år sedan var det en afghansk familj i huset som stod ute och grillade mitt i vintern. Annorlunda känna grilldofterna i minus 15 och bland snöhögar. Gjorde en bild och bildtext på fenomenet. Så visst kan man grilla året runt. Viktigast av allt är att gilla grilla.

#4 - - Monica:

Ja, det har hänt mycket sedan den afghanska familjens grillande. Nu är det väl mer vanligt än ovanligt. Ingen från Norran har i alla fall varit här och gjort rep... haha!

#5 - - Cornelia<3:

Åååååhh, gemej!! :(