IKEA & LULEÅ!

Ett intensivt besök på IKEA med sinnet inställt på konsumtion gör att börsen numera är inställd på "tom"...! Det brukar bli så när vi åker dit! Bra före på vägen dit, snabbt stopp på Biltema (han är lite beroende...), kaffe och sedan vidare. Roliga skyltar på telefonstolparna i Norrbotten! Vem är det som ska lämna företräde där uppe?


Pippifåglarna? Eller lågt flygande plan?

På andra sidan vägen stod också min "favorit"... not! Förra gången plåtade den mig och nu var det min tur! Kan man skicka denna till Transportstyrelsen och begära in lite bötespengar?


Jag gillar inte utseendet...

IKEA var som vanligt en högtidsstund! Vi kom hem med pilen fullproppad! Det blev en del småprylar samt varor till andra beställare och slutligen fyllde vi igen den helt med två fåtöljer som nu ska få sin plats i rummet. Kul! När vi skulle gå till Varuutlämningen hade jag lite bråttom (ovanligt?) och skulle ta en vagn som stod utanför entrén. Tyvärr var det inte rätt vagn så jag vände snabbt och skulle gå in igen. Hann dock inte ända fram till dörren utan gick rakt in i glasrutan bredvid! Och jag går ju fort så det blev en ordentlig smäll! Tur att glasögonen höll! Som tur var hittade jag en påse kycklingpytt i en frysdisk så jag kylde "fläskläppen" innan den hann svälla upp ordentligt! Hahaha! Man kan inte annat än skratta!


Snyggt!!! :)

Tillbaka i Luleå höll jag mig borta från glasrutorna och mötte upp Oskar inne i stan och för middag på Tallkotten. Riktigt, riktigt gott! :)

 
Reninnanlår respektive oxfilé!


Grabbarna pratade bilder. Dom är för söta!


Jag var för ovanlighetens skull tyst... (en kort stund)

Tiden går fort. Oskar skulle på konsert och vi skulle hem. Tur att vi gav oss av i tid för det kom ett ordentligt snöfall. Inte så kul att köra men det gick bra!


Avslutar med en annorlunda bild på Oskar när vi gick tillbaka till bilen. En del kallar den oskarp. Jag kallar den konst! Kram och tack för en trevlig middag! Vi ses snart igen!







#1 - - Ingrid:

Är det dina nya glasögon? Det är jättefina! Tur de höll i krocken ;)

#2 - - Monica:

Ja! Det är mina nya! Visst förstår du att jag hade fått spader om de hade kraschat? Lite tur hade jag i alla fall! :)