Bra avslut!

Efter en hektisk dag var det skönt att komma till dukat bord och jättegod fiskgratäng hos min syster! Ännu skönare var det att vara barnvakt till My och ha en alldeles, alldeles lugn ritstund med en liten tjej som är så go att man blir helt avstressad! Vilken nedvarvning! Man kan inte tänkta på annat när man ritar och pratar om färger på kritor, målade djur och blommor... :)

   
Men inte räcker det med ett par kritor... Man vill ju ha alla!


Eller hur? Min farmor sa alltid att "barn har armar som gummisnoddar!"
De når överallt! Och så är det!     

   
Ja, vid det här laget har ni väl fattat att jag älskar den här ungen! Också!


Många foton blir det... men det gör mig glad! Och säkert hennes föräldrar också! Här "förbättrar" hon mina bilder av olika djur och de blev faktiskt mycket mer levande! :)

Tack My för en avstressande timme när jag behövde det mest! Muuuuken! Sedan hade vi revyrepetitioner som gick som ett hejsan! Hann sjunga igenom alla låtar som Kågis förberett och prata om annat som vi måste. En jättebra kväll helt enkelt! Och nu ska Åsa sova här och imorrn åker vi till Umeå! Sov gott!

#1 - - Ola T:

Härliga bilder! Positivismen flödar. Kul.

#2 - - Malin:

Åh vilken mysig stund ni verkar ha haft utan oss och ja, rita ÄR underskattat, jag blir också glad av att plocka fram oljekritorna och bara rita glada kor och katter som My kan namnge!

#3 - - Monica:

Ja! Vi hade verkligen jättetrevligt! My är en så glad och mysig unge! Man kan inte annat än trivas... :)