Bilder till slut...

Åhhhhhh hemma igen! Så sköööööönt! Här kommer nu en liten bildkavalkad av tveksam karaktär...haha! Showen gick sådär... Nej, jag ska inte vara negativ men det är skillnad på en utsåld teatersalong och 40 personer på fest. Nu fick vi många lovord även här men det är svårare att göra mer allvarliga saker när det är party. Så är det! Men AIK ledde i alla fall under föreställningens gång. Det fick vi ständiga rapporter om! ;) Karlar... haha!

Roligast ikväll var att vi kunde bjuda in en kompis som precis opererat sig för bröstcancer och ge henne några goda skratt! "Det här behövde jag!" var hennes betyg! Kul att du kom! :) Vi håller tummarna för att allt ska gå bra! 

Så tillbaka till gårdagen och middagen på Allstar!

   
Vitlökskyckling, vitlöksburgare och Club sandwich (utan vitlök?). Gott!


Roligast var det att få bjuda ut Oskar och Adam!!! Tack för en trevlig kväll grabbar!


"Tanterna" var lika skämmiga som vanligt! Här visade vi hur jag tidigare tittade ned över glasögonkanten och nu verkar göra precis samma sak... På väggen tittar dock Henrik Z upp...


Det bästa med hotellet: Biblioteket! Tidlös miljö i ett hotell med annars ganska stora renoveringsbehov...


Vacker himmel på väg från Luleå! Försökte ta bilden själv medan jag även talade i telefon. Och körde... Åsa räddade mig! Haha!


Kvällens publik smörjer kråset! Gooood mat! Som vanligt!


Åsa och Robert hann hänga lite i baren...


Och Mie pratade med hela kroppen!

Ja, bättre än så här blev det inte! Tack för en trevlig dag/kväll och sov gott alla! Nu är jag rätt krossad så efter en kopp te blir det sängen!
#1 - - Gunnar S:

Tack för bra show !! Ni är så himla duktiga!

Förstår att det var svårt med så liten publik som är lite trög oxå.! // Gunnar S

#2 - - Monica:

Tack själv Gunnar! Du är en pärla som satsar på show för dina arbetskamrater! Att det är ett litet gäng gör det alltid svårare men vi är nöjda och glada i alla fall! Kram