Härlig kväll på Björkskär!

En fantastiskt trevlig midsommarafton i Carlssons stuga på Björkskär! Tiden bara sprang iväg, men det är väl så när man har roligt tillsammans med goda vänner! Tack ska ni ha allihopa! Och ett särskilt tack till kvällens värdar för supergod mat! Vi hann med en hel del och här kommer en liten bildkavalkad från kvällen.


Samling på trappan i solskenet. Kvällens värdinna ser rätt avslappnad ut!


Sommarfina tjejer! Härligt med en midsommarafton där man faktiskt kan ha klänning!


Middag i uterummet. Hyfsad utsikt!


Kvällens värd!


Och vad är väl en midsommar utan jordgubbar?


Här är det "Sjöbossa" som hugger in på läckerheterna!


Sedan blev det en turnering i vad som till slut blev "skogsboule". Svårspelat men spännande! Måste dock medge att herrlaget vann... men det var på håret! :) Själv hade jag en väldig variation på mina kast. Allt från på pricken till faaaaaar away...


En liten stilstudie av maken. Många hinder på banan.


Stilstudie 2. Vissa drog fördelar av sin längd när det gällde korta kast...


Och eftersom det var midsommar lekte vi "julklappsleken". Nja, det verkar kanske lite o-i men det var väldigt kul! Alla köper två paket var och sedan spelar man med tärning till sig ett antal paket. Tar paus och öppnar dem samt fortsätter och får då ta paket av varandra tills klockan ringer. Ganska hetsigt!


Här sitter jag gladeligen med flera objekt men tyvärr gick inte tärningarna min väg i slutet och jag slutade tomhänt... Men kul var det!


Värdparet kunde dock kamma hem en hel hög vinster!


Tiden går fort och efter mer spelande och skrattande lämnade vi stugan i sommarnatten. En supertrevlig kväll!