Det allra sista genrepet är över...

Det är lite ledsamt. Väldigt tråkigt att vara sjuk och ganska vemodigt att vara igång med den allra sista revyn. Kvällens genrep gick väl hyfsat men jag var verkligen inte i slag. Rösten var svag och jag kände mig helt slut. Inte lätt att vara på topp på något sätt alls. Men publiken var jättebra och det är ju en väldig kick att äntligen få lite gensvar! Vi avslutade kvällen med genomgång och jag vill tacka alla som stannade kvar och lämnade synpunkter inför premiären! Det var kanonbra!

När jag kom hem hade Emila också åkt hem till Göteborg så nu är jag dubbel-ledsen... Oj, så tråkigt! Jag måste boka en resa ner snarast! Men det har varit kul att vara hemma hela familjen en vecka och imorse hann vi ju fira Oskar som fyller 22 idag! Har är fortfarande hemma och det är jag väldigt glad för! Nu dricker vi te och surrar lite innan det är dags för sängen. Det blir inget långt inlägg eftersom jag känner mig lite låg. Hoppas på en bättre dag imorrn!

Här kommer dock några bilder som man kanske blir gladare av! Åsa har skickt över några knäppa knäpp!


Oooooops! Här har ni Bengt! Eller är det Thomas? Bakdelen är det i alla fall! :)


Det här är i alla fall Thomas, eller Slip-Sten! Redo att köra fram Kungen!


Åsa, som sagolik bybo!


Och här är lilla jag! Som inte är så liten... Min syster kommenterade min kroppshydda ikväll eftersom jag också klätt mig med fyra lager kläder för att hinna byta... Som en michelingubbe!

Nu är det kwälla!

#1 - - Malin:

Hej! Det kommer bli alldeles, alldeles underbart, och du är bäst, med klädlager och allt!!

#2 - - Ola T:

Allt kommer att bli bra! Glöm inte att man måste vara en smula låg innan man kan bli hög!

Gott slut och gott nytt år på er alla!