Ledig dag!

Oj, så skönt! Sov länge... Fast jag vaknade redan klockan fyra men tänkte att nu jäklar är det bara att du somnar om! Och det gjorde jag! Tur att jag ibland gör som någon säger... ;)

Men det är tomt i huset. Ulf skjutsade upp Oskar till Luleå igår så nu är vi barnlösa...  Det har varit så otroligt roligt att ha honom hemma i sommar! Han skämtar och är glad, spelar gitarr och umgås med kompisar, pratar och bara finns där - en så mysig människa! Det kom lite tårar igår men jag ska försöka vara duktig. Man kan ju faktiskt åka till Luleå!

Glädjande nog fick jag dock boka flygbiljett till Emilia igår! Hon kommer hem från Göteborg på måndag och stannar en vecka och det ska bli sååååå kul! Jag saknar henne jättemycket och ska verkligen njuta av att ha henne hemma! Längtar efter att skratta och prata och kramas!

Oj, vad det här blev sentimentalt men jag är så stolt över barnen och älskar dem så mycket! Känns som som de blev vuxna så snabbt. Nyss såg det ju ut så här:


Tiden går fort när man har roligt!

Nu ska jag se om det blir något vettigt gjort. Regnar som fanken ute så det får bli lite städning... Inte kul, men nödvändigt!
#1 - - Anonym:

Men jösses va fina ni är! :-D /Evelina

#2 - - Monica:

Tack! Ja, det var verkligen en härlig tid! Och barnen är lika fina fortfarande!